Kohisův deník: 48. Gentleman

25.9. 2020

GentlemanAhoj, vítejte u nového videa! Po pár měsících strávených v Livonii a New Hanoveru (RDR2) jsem se vrátil zpátky do Chernarusi. Je vidět, že Dayz hraje čím dál tím víc ženských. Nemyslím teď herní postavu ženy a za pc sedí ošklivý chlap a kdo ví, co má na sobě. Raději si to nepředstavovat. S kamarády Cornellem a Tagmenem jsme se přesunuli na PvE server s názvem Dominika. Chlapi chtěli zkusit i něco jiného, než jen být co chvíli na začátku, tak jsme tam jednoho krásného dne prostě šli, zabrali dům, postavili si základnu, pěstovali rajčata a obchodovali. Cornell nás neustále úkoloval hledáním hřebíků a jiných stavebních materiálů potřebných k budování základny. Byl jsem zrovna na cestě od obchodníka, který se nachází v rozpadlé vesnici Kumyrna, když jsem dostal echo, že se někde na jihu na pobřeží nachází jedna dáma v nesnázích. Neměla co jíst a pomalu ji docházely síly. Řekl jsem si, že to nemám tak daleko a zásob mám dost, tak co bych se nepodělil. Doslova jsem se vykašlal na kamarády, mě nepotřebovali. Sami dva si přece vystačí a umí se o sebe postarat. A vyrazil jsem s časem o závod, než ta neznámá dáma přijde o život. Postapo svět je někdy krutý.

Server najdete v DAYZSA Launcheru pod názvem Dominika. Je převážně PvE, což není úplně můj šálek. Na mapě se nachází pouze 4 PvP zóny a to mi přijde docela málo. Navíc jsem za pár týdnu hraní před wipem nenarazil na nikoho v těch zónách. Lidi se tam nehrnou. Jiné military zóny jsou v PvE zóně, takže se nemusíte bát o život ze strany jiného hráče. Server je vhodný dejme tomu pro úplné nováčky a dejme tomu stavitele a zemědělce. Sorry, já nejsem ani Bořek stavitel a ani zemědělec. Když po Vás přece jen někdo v PvE oblasti střílí, můžete se bránit a opětovat střelbu, až když vás zasáhnou. Dříve ne. To mi přijde poněkud nešťastné a tenhle server označil za server MODRÝCH PŘILEB. Před nedávnem pak došlo k novému patchi DayZ a na serveru proběhl wipe. Už tam pro mě nebylo místo.

Po novém patchi a celosvětovém wipu jsem se přesunul na úplně nový český server, který je téměř bez pravidel. Jedná se o PvP server, takže si na tomhle serveru můžete dělat doslova cokoliv a naprosto beztrestně. Je slušně módovaný. Admin je hodně aktivní, hráčům na serveru naslouchá. Zajímavé zbraně, auta, stavba základen. A co je důležité, můžete za jízdy střílet z auta. Bohužel ale modeři nejsou vývojáři, takže střelba z auta probíhá tak, že střelec se přesune na korbu pickupu, nebo střechu sedanu. Bylo by samozřejmě lepší, kdyby se daly stáhnout okýnka a střílet z okna auta, ale bohužel.

Název serveru: CZ/SK/EU Base-Cars ZONE PvP

IP adresa serveru: 82.208.17.117:27559

Web serveru: DayZ-BZC.cz

Fb skupina: CZ/SK/EU Dayz Base-Cars Zone PvP

Teamspeak: 81.0.217.180:7958

Discord: Base-Cars Zone

PředchozíDalší

v diskusi je 0 příspěvků

Diskuze
Napsat nový komentář